Digitaal-erfgoed-coaches


E

lke provincie heeft sinds 2019 een digitaal-erfgoed-coach bij wie erfgoedinstellingen terecht kunnen met hun vragen over het duurzaam toegankelijk maken van digitaal erfgoed. De coaches zijn via het Overleg Provinciale Erfgoedinstellingen Nederland aangesteld bij de provinciale steunpunten voor erfgoed en zijn toegankelijk voor medewerkers uit alle sectoren (archieven, bibliotheken, wetenschap, musea en media/AV).


Reem Weda (Flevoland)

Reem werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Batavialand. In een interview stelt hij zich voor.

Nynke Kuipers (Friesland)

Nynke werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Museumfederatie Fryslan. In een interview stelt zij zich voor.

Tim Stapel (Gelderland)

Tim werkt als digitaal-erfgoed-coach bij Erfgoed Gelderland. In een interview stelt hij zich voor.

Filip Vedder (Groningen)

Filip werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Erfgoedpartners. In een interview stelt hij zich voor.

Mireille de Jong (Groningen)

Mireille werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Erfgoedpartners. In een interview stelt zij zich voor.

Wouter Daemen (Limburg)

Wouter werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Huis voor de Kunsten Limburg. In een interview stelt hij zich voor.

Sies Vonk (Noord-Brabant)

Sies werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Erfgoed Brabant. In een interview stelt hij zich voor.

Margot de Haan (Noord-Holland)

Margot werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt NMF Erfgoedadvies. In een interview stelt zij zich voor.

Martine de Boer (Overijssel)

Martine werkt als digitaal-erfgoed-coach bij Stichting IJsselacademie. In een interview stelt zij zich voor.

Marianne de Rijke (Utrecht)

Marianne werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Landschap Erfgoed Utrecht. In een interview stelt zij zich voor.

Mieke Heurneman (Utrecht)

Mieke werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Landschap Erfgoed Utrecht. In een interview stelt zij zich voor.

Sies Vonk (Zeeland)

Sies werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Erfgoed Zeeland. In een interview stelt hij zich voor.

(Zuid-Holland)

Rowan Huiskens werkt als digitaal-erfgoed-coach bij het provinciaal steunpunt Erfgoedhuis Zuid-Holland. In een interview stelt hij zich voor.

Bekijk ook deze activiteiten